O nas

Zavod Odprta dlan – Zavod za kvalitetno življenje in avtonomijo posameznika

Izkoristite svoje potenciale in po poti življenja stopajte v umirjenosti, zadovoljstvu in harmonijo. Življenje je čudovito, če se tako odločimo. Naredimo skupaj prvi korak!

PoslanstvoVizijaVrednote

Zavod za kvaliteto življenja in avtonomijo posameznika Odprta Dlan Trbovlje je bil ustanovljen z namenom zagotavljanja visokokakovostnega, učinkovitega in cenovno dostopnega svetovanja ljudem, da se soočijo z vsemi preprekami in ovirami ter da v popolnosti izkoristijo vse priložnosti, ki jih ponuja življenje.

Predstavljamo si prihodnost, kjer otroci, mladostniki in odrasli doživljajo življenje v vsej njegovi polnosti. Predstavljamo si družbo sočutja in medsebojnega sprejemanja ter spoštovanja. Predstavljamo si življenje, osvobojeno spon in omejitev. Predstavljamo si posameznika kot svobodno, avtonomno in samorealizirano osebnost.

    Verjamemo, da z uresničevanjem naših vrednot ustvarjamo dolgoročne koristi tako za naše stranke kot za skupnost, ki ji služimo. Naše odločitve in dejanja odražajo:

  • Spoštovanje. Občudujemo številne obraze izkušenj, modrosti in različnost človeškega duha. Vse osebe obravnavamo s spoštovanjem in dostojanstvom, ki negujeta individualnost in moč posameznika.
  • Sprejemanje. Sprejemamo in ustvarjamo varno mesto za vsakogar, ki z nami deli svojo življenjsko pot, ne glede na rasno ali etično pripadnost, starost ali spol.
  • Sočutje. Negujemo povezanost in medsebojno vživljanje v občutke, misli ter notranje življenje med ljudmi.
  • Integriteta. Vodi nas etično delovanje in osebna odgovornost posameznika, ki se izraža v skladnosti misli, besed in dejanj.

Kontaktirajte nas

Za vsa dodatna pojasnila in dogovore sem vam vedno na voljo na svojem e-naslovu oz. med 17. in 22. uro na telefonski številki.

info@zod.si
(
(
031 600 064